Basın odası

“Visa Europe Best Ödülleri”nde inovasyon ödülünü Yapı Kredi Bankası kazandı

04/06/2015

Press Release Image

Visa Europe’un ödemeler dünyasının nabzını tuttuğu Visa Futures Konferansı kapsamında düzenlediği “Visa Europe Best Ödülleri”nde inovasyon kategorisinde birinciliği “Alışveriş Asistanı” projesi ile Yapı Kredi Bankası kazandı. Güneydoğu Avrupa Bölgesi’nde faaliyet gösteren bankaların katıldığı ödül programında Yapı Kredi Bankası’na ödül kazandıran “Alışveriş Asistanı” iPhone ve Android cihazlarına özel hazırlanmış bir uygulama olarak öne çıktı.

Visa Europe Best Ödülü kazanan bu uygulama ile müşteriler Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul ve İzmir'de yer alan alışveriş merkezlerini ve bunlar içinde hangi mağazaların olduğunu bulabiliyor. Mağazalardaki World'e özel kampanyalardan ve ayrıcalıklardan anlık bildirimler de ile haberdar olabiliyor.

İspanya’nın Barselona şehrinde 2-3 Haziran tarihlerinde düzenlenen Visa Futures Konferansı’na ödeme sistemleri sektörünün önde gelen konuşmacıları, uzman küratörler ve sektöre yön veren isimler katıldı. Ödeme sistemlerine ilişkin öngörülerin paylaşıldığı Visa Futures Konferansı’nda özellikle dijital ödemelerde son gelişmeler ve Visa’nın inovasyon alanındaki yeni projeleri tanıtıldı.