Basın odası

Visa Europe İnovasyon Merkezi açıldı

23/06/2015

Press Release Image

Visa Europe Collab olarak adlandırılan inovasyon merkezinin ilk yılında en az 20 fikrin değerlendirilip, 100 gün sürecek bir inovasyon programına dahil edilmesi hedefleniyor. Bu 100 günlük program, fikirlerin öncelikle içerik açısından incelenmesini, pazarın ihtiyacı açısından değerlendirilmesini ve fikrin hizmet haline getirilmesi çalışmalarını kapsıyor. Bu süreçten geçmeyi başaran ve ticari anlamda uygulanabilir bulunan en iyi hizmetler pazara sunulmadan önce Visa bünyesinde geliştirilmeye devam ediyor.

Visa İnovasyon Merkezi’nin ilki, Mayıs ayında Londra’da hayata geçti. İkincisi Tel Aviv’de açılan Visa Europe Collab’ın üçüncüsünün ise Berlin’de açılması planlanıyor.

Visa Europe Collab’ın kurucusu Steve Perry konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Visa Europe olarak inovasyon merkezimizle ödemeler dünyasına ilişkin hizmet ve tecrübe birikimimizin kapılarını açıyoruz. Avrupa’nın öne çıkan inovatif şirketlerinin bizim gibi ödemeler dünyasında dönüşüm yaratan kurumların fikir önderliğine, araştırma geliştirme hizmetlerine erişimini sağlıyoruz. Visa Europe Collab ile ekosistemi daha da büyütmek ve en iyi ödeme hizmetlerini sunmak üzere, bankalar, perakendeciler, mobil operatörler ve kamu gibi ödemeler dünyasındaki pek çok paydaş arasında güçlü bir köprü kurduğumuza inanıyoruz.”

Visa Europe Collab Hakkında

London Tech City, Tel Aviv ve Berlin’de faaliyet gösteren Visa Europe Collab, uluslararası iş ortaklarını ve yenilikçi kurumları bir araya getirerek, ödemeler dünyasındaki yeni fikirleri destekliyor ve bu fikirlere ticari bir gerçeklik kazandırılmasını sağlıyor. Biz insanların hayatlarının değişmesini sağlayacak fikir, teknoloji ve hizmetlerin hayata geçmesini sağlayacak bir platform yaratıyoruz. Birlikte çalıştığımız şirketlerin yeteneklerini geliştiriyor, potansiyellerini büyütüyor, fikir ve işlerini daha da ileri taşıyacak araç ve bağlantılara erişmelerini sağlıyoruz. Böylece Visa Europe ekibi ile birlikte, ödemeler dünyasındaki start-up şirketlere, hizmetlerini Visa’nın Avrupa çapındaki banka, perakendeci ve tüketici ağına sunmaları yönünde rehberlik ediyoruz. Visa Europe Collab’ı Twitter, LinkedIn ve YouTube’tan takip edebilirsiniz.