Basın odası

Visa Europe Eurovision Şarkı Yarışması’na sponsor oldu

01/04/2016

Visa Europe, 2016 Eurovision Şarkı Yarışması’nın resmi sponsoru oldu. 61’inci yıldönümünü kutlayan Eurovision’un bu yıl dünya çapında 200 milyon televizyon izleyicisine ulaşması bekleniyor. Yarı finaller 10 ve 12 Mayıs, final ise 14 Mayıs’ta Stockholm’de Globe Arena’da gerçekleştirilecek.

Visa, sponsorluğu kapsamında, Arena’da yarışmayı seyreden seyircilerin yanı sıra, Stockholm’dekurulan Eurovision Köyü ziyaretçilerine de temassız ödemelerin hızını ve kolaylığını yaşatacak.

Visa Europe Satış ve Pazarlamadan sorumlu İcra Kurulu ÜyesiMark Antipof konuyla ilgili şunları söyledi: “Eurovision Şarkı Yarışması Avrupa çapında milyonlarca kişi tarafından seyredilen ve çok sevilen bir yarışma. Aynı zamanda ev sahibi şehirlere de önemli ölçüde ziyaretçi çekiyor. Bu yıl yarışmanın sponsoru olarak, Stockholm’de bu etkinliğe katılacak ziyaretçilere temassız ödemelerin hız ve kolaylığını sunacağız. Eurovision Köyü’nde temassız kabul noktaları oluşturmak için paydaşlarımızla beraber çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Eurovision Şarkı Yarışması Yöneticisi Jon Ola Sand ise şunları ekledi: “Dünyanın bir numaralı ödeme hizmetleri sağlayıcısı Visa’nın 2016 Eurovision Şarkı Yarışması’nın sponsoru olmasından son derece mutluyuz. Dünyanın en büyük etkinliklerine sponsor olan Visa’nın yanımızda olması bizi daha da gururlandırıyor”.