Basın odası

Visa kart sahipleri Dubai Alışveriş Festivali’nde indirim kazanıyor

08/01/2016

Press Release Image

Visa kart sahipleri bu yıl Dubai Alışveriş Festivali’nde özel indirimler kazanıyor. Dubai Alışveriş Festivali’ne özel olarak hazırlanan indirim kampanyaları ile Visa kart sahipleri akıllı telefon, lüks kol saati ve akşam yemeği gibi pek çok kategoride indirim kazanma şansı yakalıyor.

1 Ocak tarihinde başlayan ve dünyanın pek çok ülkesinden ziyaretçi çeken Dubai Alışveriş Festivali 1 Şubat’a kadar sürecek. Yarıyıl tatilinde Dubai’yi tercih eden Türk Visa Kart sahipleri de bu indirimlerden yararlanma şansına sahip olabilecek. Festival boyunca sunulacak özel indirim kampanyalarından faydalanmak isteyen Visa kart sahiplerinin www.visamiddleeast.com/dsf adresine kayıt olmaları yeterli. Katılımcılara festival boyunca her gün, SMS ve e-posta yoluyla günün kampanyası ve katılım linki gönderiliyor. Katılımcılar ise aynı gün içinde belirtilen saatte kendilerine gelen SMS ya da e-posta’da yer alan link üzerinden cevap vererek indirimlerden faydalanma şansı yakalayacak. “İlk yanıt veren, fırsatlardan ilk yararlanır” anlayışını benimseyen kampanyada, hızlı davranan katılımcılara günün indiriminden yararlanmalarını sağlayacak kampanya kodu gönderilecek.

İndirim kampanyalarından yararlanacak katılımcıların en az 21 yaşında olması, Visa Kart sahibi olması (kredi kartı, banka kartı, ön ödemeli kart ya da ticari kart dahil) ve fiziksel olarak Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde bulunması gerekiyor.